Novi uspjeh splitskih škverana, porinuta luksuzna putnička jahta

Bez autora
Aug 29 2012

U Brodosplit - Brodogradilištu specijalnih objekata, koje posluje u sastavu Brodosplita, porinuta je luksuzna putnička jahta koja se gradi za stranog naručitelja Laplaine Management Ltd. sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima. Jahta dugačka 60 metara, a široka gotovo 11 metara postizat će brzinu veću od 13 čvorova. Za vlasnika i njegove goste, o kojima će brinuti 10 članova posade, predviđene su tri raskošne VIP-kabine u koje se može smjestiti šestero putnika. Na kraćim relacijama jahta će na svoje četiri palube, u dva luksuzno opremljena salona i jednom otvorenom na palubi kormilarnice te pratećim javnim prostorima, moći primiti 75 osoba. Jahta je porinuta u visokoj fazi opremljenosti, a isporuka je predviđena tijekom rujna ove godine.

Novi uspjeh splitskih škverana, porinuta luksuzna putnička jahtaU Brodosplit - Brodogradilištu specijalnih objekata, koje posluje u sastavu Brodosplita, porinuta je luksuzna putnička jahta koja se gradi za stranog naručitelja Laplaine Management Ltd. sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima.

Jahta dugačka 60 metara, a široka gotovo 11 metara postizat će brzinu veću od 13 čvorova. Za vlasnika i njegove goste, o kojima će brinuti 10 članova posade, predviđene su tri raskošne VIP-kabine u koje se može smjestiti šestero putnika. Na kraćim relacijama jahta će na svoje četiri palube, u dva luksuzno opremljena salona i jednom otvorenom na palubi kormilarnice te pratećim javnim prostorima, moći primiti 75 osoba.

Jahta je porinuta u visokoj fazi opremljenosti, a isporuka je predviđena tijekom rujna ove godine.

Poslije triju kruzera građenih za tržište SAD-a u razdoblju od 2006.-2008. godine, gradnja ovakve luksuzne putničke jahte daljnji je iskorak BSO-a na tržište putničkih brodova visoke klase.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik